Wij zijn klaar voor seizoen 16-17

Tromgeroffel… Judas TheaterProducties pakt volgend seizoen uit met twee fantastische musicals.

Na pareltjes als “Josephine B.”, “Lelies” en “De Muze Van Rubens” brengen we een nieuwe musicalcreatie gebaseerd op de bestseller “The War of the Roses” van Warren Adler. DE ROZENOORLOG is een zwarte musicalcomedy over een bizarre vechtscheiding. Frank Van Laecke regisseert en schreef samen met Allard Blom de teksten, Sam Verhoeven verzorgt de muziek. U mag zich verwachten aan een topcast met o.a. Lucas Van den Eynde en Maike Boerdam. “De Rozenoorlog” speelt vanaf 16 november 2016 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater en gaat in januari op tournee door Vlaanderen.

Het is van “Je Anne” geleden dat Judas TheaterProducties nog een bestaande musical op de planken bracht en daar willen we volgend seizoen graag verandering in brengen met de musical KISS OF THE SPIDER WOMAN. Voor deze gelegenheid werken we samen met Stichting Zonnehuis Muziektheater uit Amsterdam. Het script komt van Terrence McNally, John Kander en Fred Ebb schreven de muziek en Koen van Dijk zal de regie op zich nemen. De Vlaamse topcast blijft voorlopig nog even geheim. De voorstellingen van “Kiss Of The Spider Woman” zullen vanaf 5 februari 2017 exclusief te zien zijn in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

Wij kijken alvast heel erg uit naar volgend seizoen en hopen iedereen te mogen begroeten tijdens een van onze voorstellingen!