The Sound of Judas

Op 30 juni 2016 besliste minister van cultuur Sven Gatz om Judas TheaterProducties niet langer structureel te subsidiëren, ondanks een positief advies van de commissie. Een donderslag bij heldere hemel.

De subsidies zijn broodnodig om musicalcreaties als “Lelies”, “Josephine B.”, “Ganesha”, “Pauline & Paulette”, “De Muze van Rubens” en “De Rozenoorlog” te kunnen verwezenlijken. De afgelopen seizoenen bood Judas TheaterProducties werk aan tientallen acteurs, muzikanten, creatives en technici en nu valt dit weg.

Maar… Judas wil doorgaan en rekent daarvoor op uw steun!

Op maandag 19 september 2016 organiseren wij een steunconcert, onder de naam: “The Sound of Judas”. Heel wat Vlaamse en Nederlandse musicalacteurs zullen op het podium staan van Theater Elckerlyc in Antwerpen en brengen het beste uit onze verschillende prachtige Judasmusicals.

Een niet te missen concert voor elke musicalliefhebber en een grote steun voor ons om te blijven vechten voor een kwalitatief, volwassen musicalaanbod in Vlaanderen!

Bekijk hier wie er die avond allemaal aanwezig zal zijn en bestel snel uw tickets voor het te laat is…