Judas gaat door met een gloednieuwe musicalcreatie!

Vlak voor de zomer kregen we het slechte nieuws dat we vanaf januari 2017 niet meer zullen kunnen rekenen op structurele subsidies. Dit verlies kwam als een donderslag bij heldere hemel en was een slag in ons gezicht. We wilden echter niet te lang treuren… Na een hoopgevende benefiet en een deugddoende vriendenactie werden dan ook snel nieuwe musicalplannen gesmeed.

Deze week kondigen wij met trots onze nieuwe musicalcreatie “Goodbye, Norma Jeane” aan over de laatste avond uit het leven van Marylin Monroe.

Vlaanderens twee grootste musicalactrices, Ann Van den Broeck en Anne Mie Gils, zullen samen het podium delen en worden aangevuld met jong talent Michiel De Meyer. Het creatieve team is momenteel volop bezig met de voorbereidingen: script en liedjesteksten worden geschreven door Allard Blom, muziek door Sam Verhoeven en de regie is in handen van Martin Michel.

De musical is van 9 februari tot en met 5 maart 2017 exclusief te zien in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.