Judas TheaterProducties presenteert “Iedereen Beroemd”!

Jean Vereecken hoopt op beroemdheid en probeert zijn dromen te realiseren via de zangcarrière van zijn dochter Marva. Wedstrijd na wedstrijd doen ze mee in de hoop een doorbraak te forceren. Marva Vereecken is niet van de mooiste en ook niet bijzonder toonvast, maar dat overziet Jean. Wanneer hij plots ontslagen wordt, raakt hij geobsedeerd door het idee om manager van zijn dochter te worden om zo zijn dromen te realiseren.

Als bij toeval ontmoet hij het bekende popsterretje Debbie tijdens één van haar jogtoeren en in een impuls ontvoert hij haar. Samen met zijn vriend Willy Van Outreve gebruikt hij het gegijzelde meisje om toegang te krijgen tot de media om zijn zelfgeschreven nummer “Lucky Manuelo” -gezongen door zijn dochter Marva- in de hitparades te krijgen.

“Iedereen Beroemd” is een Vlaamse musicalcreatie, gebaseerd op de gelauwerde film van Dominique Deruddere. Deze populaire Vlaams-Nederlandse film uit 2000 werd onder andere genomineerd voor een Oscar® als ‘Beste niet-Engelstalige film’. Het betekende de doorbraak voor Deruddere als regisseur en was het debuut van actrice Eva Van der Gucht. Raymond van het Groenewoud schreef de song “Lucky Manuelo”.

De voorstelling kan, net als de film, rekenen op een topcast en een fantastisch creatief team! Jelle Cleymans maakt zijn debuut als componist en tekstschrijver van een musical. Regisseur en scenarist Frank Van Laecke fileert het kitscherige, oppervlakkige en misleidende wereldje van de derderangs zangwedstrijden tot op het bot. Een schrijnende en cynische ontmaskering. Maar bovenal een ode aan de liefde. Liefde als motor voor het wanhopig proberen te realiseren van het onmogelijke.

De getalenteerde cast bestaat uit niemand minder dan Sven De Ridder, Joke Emmers, Ianthe Tavernier, Peter Thyssen, Bert Verbeke, Nele Goossens, Steven Colombeen, Lauren De Ruyck, Charlotte Suijs, Lynn Vercauteren en Rosanne Pits.

De voorstelling is vanaf 15 februari 2019 te bewonderen in Theater Elckerlyc in Antwerpen en gaat daarna op tournee in Vlaanderen!