3 x In ’t klein: 3 weekends, 3 verschillende concerten, 10 musicalartiesten

Omdat er eindelijk weer gespeeld mag worden en omdat wij jullie heel hard missen, werd er naarstig gezocht naar een coronaproof alternatief om de leegte in oktober op te vullen. En dat werd: 3 x IN ’T KLEIN.

3 opeenvolgende weekends zullen er telkens 3 of 4 andere musicalartiesten het publiek trakteren op een intiem en gevarieerd musicalconcert. Zo zullen de voltallige casts van “Goodbye, Norma Jeane” en “Ganesha” te zien zijn, alsook een paar bekenden uit “Lelies” en “Je Anne”. Voor de fans betekent dit ongetwijfeld een warm weerzien!

Weekend 1 – Anne Mie Gils, Ann Van den Broeck & Michiel De Meyer

Weekend 2 – Goele De Raedt, Kirsten Cools, Pieter Van Keymeulen & Wanne Synnave

Weekend 3 – Hans Peter Janssens, Leendert De Vis & Wim Van den Driessche

Zij worden begeleid door Thomas Vanhauwaert aan de vleugelpiano.