Stream “De Rozenoorlog”

Op de valreep bezorgen we jullie met veel plezier nog een kerstcadeau!
Na de stream van “Lelies in symfonie” streamen we deze kerstvakantie de succesmusical “De Rozenoorlog”. Deze musical speelde van november 2016 tot en met februari 2017. Meer dan 25.000 bezoekers zagen Lucas Van den Eynde en Maike Boerdam toen uit de imposante kroonluchter vallen.

HET VERHAAL
Alles aan het huwelijk van Bob en Barbara Van Rozen lijkt een droom. Hun gedeelde passie voor antiek, hun twee kinderen en hun prachtig huis. Terwijl Bob zich stort op zijn carrière en het verdienen van genoeg geld, hangt Barbara haar studie aan de wilgen en richt zij zich volledig op het grootbrengen van de kinderen en het inrichten van hun absolute droomhuis. Bob en Barbara. Koek en ei. Pais en vree. Alles lijkt te kloppen…

Tot het huis tot in de kleinste details is ingericht en de kinderen het huis uit zijn. Barbara zoekt wanhopig naar een nieuwe invulling van haar leven en begint in haar eentje een cateringbedrijf. Maar door dit nieuwe begin en dit nieuwe leven neemt ze alles onder de loep. Vooral haar huwelijk. En zo komt ze tot de conclusie dat zij en Bob volledig uit elkaar zijn gegroeid. Dus vraagt ze een scheiding aan.

Nu kan een scheiding eenvoudig geregeld worden… Maar wat als geen van beiden afstand wil doen van dat ene symbool van voorspoed, smaak en stijl: het huis? Het huis wordt de inzet van een bizarre vechtscheiding. Beiden weigeren toe te geven en verzinnen steeds creatievere manieren om de ander het huis uit te jagen. Een echtpaar dat jarenlang verbonden was in liefde is nu verbonden in woede en blinde haat.

Het ooit zo gelukkige huwelijk van de Van Rozens ontaardt in een oorlog: De Rozenoorlog. En daarin wordt niets of niemand gespaard…

CAPTATIE
In december 2016 ging “De Rozenoorlog” in wereldpremière in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. In de cast zien we niemand minder dan Lucas Van den Eynde, Maike Boerdam, Marc Lauwrys, Myriam Bronzwaar en Laura Seys. De musical is gebaseerd op het boek “The War of the Roses” van Warren Adler, in een regie van Frank Van Laecke, tekst van Frank Van Laecke en Allard Blom en muziek van Sam Verhoeven.

 

TICKETS
De captatie is beschikbaar via een beveiligde YouTube link vanaf vrijdag 25 december 2020 tot en met zondag 3 januari 2021.

Tickets kosten €15,00
Na betaling ontvangt u per mail op vrijdag 25 december 2020 de link.

Boek nu en geniet deze kerstvakantie veilig van een fantastische voorstelling!